Actualiteiten

Afgelasting Dies Natalis C.S. Veritas

Site Administratie 0 1554

Waarde reünisten,

De situatie rondom het coronavirus in Nederland is de laatste dagen opnieuw veranderd, vandaar een bericht om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor C.S. Veritas. 

In de persconferentie van de Nederlandse overheid van maandag 23 maart 2020 is naar voren gekomen dat alle bijeenkomsten en evenementen in Nederland tot en met minimaal 1 juni 2020 worden verboden. Dit betekent dat het Eigen Huis tot en met minimaal 1 juni 2020 zal zijn gesloten. Alle geplande evenementen tot en met 1 juni 2020 van C.S. Veritas komen daarom te vervallen, daarmede ook de Dies Natalis. De jaarlijkse Dies-lezing voor alle reünisten en de Kroonjaardag voor jaartje ’70 die gepland stonden op zaterdag 23 mei 2020 zullen helaas afgelast worden.

Achter de schermen is het Veritas Bestuur van het 131ste verenigingsjaar druk bezig om alle evenementen die op dit moment geen doorgang kunnen vinden ten gevolge van het coronavirus waar mogelijk in te passen op latere momenten in het jaar. Hierbij wordt mogelijk ook het zomerreces meegenomen. Ik zal u uiteraard op de hoogte blijven houden van deze ontwikkelingen.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u verdere vragen hebben of vragen betreffende het reünistlidmaatschap dan kunt u mailen naar abactis@veritas.nl. Ik help u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Namens het Veritas Bestuur van het 131e verenigingsjaar,

Noëna van Schaik

h.t. Vice Praeses & ab Actis Collegii / Externe

Namens het Reünistenbestuur,

Anouk Gerrits

h.t. ab Actis Reünistenbestuur 

 

KAARTVERKOOP HATTRICK REUNISTENDAG

Site Administratie 0 1599

Koop nu uw kaarten kaarten voor de Hattrick reunistendag op zaterdag 14 maart via deze link! (ALLEEN VOOR REÜNISTEN EN JAARTJE ‘15!!!)

https://www.yourticketprovider.nl/events/34785-hattrick-018-renistenavond/?fbclid=IwAR31hMP4ekBzUmEtlKPFjuDmQUCqhNjZm_Dfm7L20N653Kz15II_UGvuUuc

REUNISTENDAG HATTRICK 018

Site Administratie 0 1558

Waarde reünisten,

 

Herinnert u het zich nog? Dat u drie dagen lang stond te feesten tot diep in de nacht? Dat het pand van Veritas volledig werd omgetoverd in het thema van de Hattrick? Was u erbij tijdens de Hattrick ‘popart’, ‘funky fantasy’, ‘ devine intervention’, ‘around the world’, of ‘heroic history’?

Dit jaar vindt de Hattrick plaats op 11, 12 en 13 maart. De Hattrick zal in het teken staan van het nieuws, de actualiteit, oftewel: ‘Hit the Headlines’! Wilt u weer even genieten zoals vroeger? Dan bent u als reunist van harte welkom op zaterdag 14 maart. Een kaartje zal 5 euro kosten. De kaartverkoop vindt plaats op 27 en 28 januari om 19:00 uur. 

Wij hopen u te zien met uw commissie-, jaarclub- of dispuutsgenoten en proosten graag met u op de 18e editie van de Hattrick!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Reunistenbesuur en Hattrick 018

 

Reunistenactiviteiten 2020

Site Administratie 0 1565

Waarde Reünisten,

Wij hopen dat u heeft genoten van de warme kerstdagen en dat u 2020 goed heeft ingeluid. Ook C.S. Veritas zal dit nieuwe jaar weer vol zitten met evenementen die u uiteraard niet wil missen. Hieronder zet ik ze voor u op een rijtje:

 

- zaterdag 14 maart: Hattrick Reünistendag
- zaterdag 23 mei: Dies Kroonjaardag,
Dieslezing, Diesborrel het Diesdiner.
- vrijdag 14 augustus: UIT-week Reünistendag


Wij kijken er enorm naar uit en hopen u deze dagen te zien!

Met vriendelijke groet,

Het reunistenbestuur

 

Nagenieten 26e Lustrum C.S. Veritas

Site Administratie 0 1503

Waarde reünisten,

Wat vliegt de tijd! Alweer zo’n half jaar geleden was het 10 dagen lang feest in de Werkspoorkathedraal. Op zaterdag 27 juli werd er met leden én reünist-leden geproost op het 26e lustrum van het Collegium Studiosorum Veritas. Op een bloedhete dag werden samen herinneringen opgehaald en konden we weer even terug naar toen. Wilt u nog eens nagenieten van deze fantastische dag? Dan kunt u via deze link de foto’s terugkijken! https://m.facebook.com/pg/26elustrumveritas/photos/?tab=album&album_id=2250340591685803

Met vriendelijke groet,

Het reünistenbestuur1234