Actualiteiten
Site Administratie
/ Categorieën: Uncategorized

Afgelasting Dies Natalis C.S. Veritas

Waarde reünisten,

De situatie rondom het coronavirus in Nederland is de laatste dagen opnieuw veranderd, vandaar een bericht om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor C.S. Veritas. 

In de persconferentie van de Nederlandse overheid van maandag 23 maart 2020 is naar voren gekomen dat alle bijeenkomsten en evenementen in Nederland tot en met minimaal 1 juni 2020 worden verboden. Dit betekent dat het Eigen Huis tot en met minimaal 1 juni 2020 zal zijn gesloten. Alle geplande evenementen tot en met 1 juni 2020 van C.S. Veritas komen daarom te vervallen, daarmede ook de Dies Natalis. De jaarlijkse Dies-lezing voor alle reünisten en de Kroonjaardag voor jaartje ’70 die gepland stonden op zaterdag 23 mei 2020 zullen helaas afgelast worden.

Achter de schermen is het Veritas Bestuur van het 131ste verenigingsjaar druk bezig om alle evenementen die op dit moment geen doorgang kunnen vinden ten gevolge van het coronavirus waar mogelijk in te passen op latere momenten in het jaar. Hierbij wordt mogelijk ook het zomerreces meegenomen. Ik zal u uiteraard op de hoogte blijven houden van deze ontwikkelingen.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u verdere vragen hebben of vragen betreffende het reünistlidmaatschap dan kunt u mailen naar abactis@veritas.nl. Ik help u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Namens het Veritas Bestuur van het 131e verenigingsjaar,

Noëna van Schaik 

h.t. Vice Praeses & ab Actis Collegii / Externe

Namens het Reünistenbestuur,

Anouk Gerrits

h.t. ab Actis Reünistenbestuur 


 

Vorig artikel KAARTVERKOOP HATTRICK REUNISTENDAG
Volgend artikel Overlijdensbericht J. C. van de Pol
Printen
1467