Actualiteiten

Jaartje ‘13/’14 borrel vrijdag 8 november

Site Administratie 0 1401

Waarde reünisten,

Op vrijdag 8 november zal de jaartje ‘13/’14 borrel plaatsvinden op C.S. Veritas. Een mooie gelegenheid om weer eens met uw jaarclub, dispuut of commissie bijeen te komen onder het genot van een biertje. 

Voorafgaand aan de borrel heeft u de mogelijkheid om als vanouds een hapje te eten in het Voorhuys. Voor slechts 6 euro kunt u genieten van risotto of spareribs. Reseveren kan door vóór woensdag 5 november een mail te sturen naar vicariusbedrijf2@veritas.nl. Vermeld hierin met hoeveel personen u aanwezig zal zijn en wie er voor uw groep zal betalen. Er is maar beperkt ruimte, dus wees er snel bij!

We zien u graag vrijdag 8 november!

 

Met vriendelijke groet,

Het reünistenbestuur


 

Overlijdensbericht W.F.M de Vries

Site Administratie 0 1485
C.S. Veritas – Overlijdensbericht Willem de Vries 

Utrecht, 11 oktober 2019

Waarde reünist-leden,

Met grote verslagenheid hebben wij, het Bestuur van het 131e verenigingsjaar van het Collegium Studiosorum Veritas, kennisgenomen van het overlijden van Willem de Vries, in leven zeer waardig reünistlid van onze vereniging. Willem is lid geworden van Veritas in 1959 en was tot heden erg betrokken en actief bij de vereniging. Hij heeft zich ingezet als vice voorzitter, secretaris en penningmeester van de Reünisten Vereniging Veritas (RVV) en behoorde tot de redactie van de Reünistenvox.

Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en de familie. 

Namens het Veritas Bestuur van het 131e verenigingsjaar,

Noëna van Schaik 
h.t. Vice Praeses & ab Actis Collegii / Externe

 

Informatie over de AVG

Belangrijke informatie over uw privacy!

Site Administratie 0 1509

In dit bericht nogmaals het bericht over de AVG.

Waarde reünisten,

Zoals u wellicht heeft gemerkt, wordt de website voor de reünisten van C.S. Veritas vernieuwd. De updates van de websites zijn afgerond.

Ons doel is om op de nieuwe website een accuraat bestand van de reünistleden, waardoor u middels een zoekmachine persoonsgegevens van elkaar kunt terugvinden. Denk hierbij aan uw jaar van aankomst, clubnaam, dispuut en commissies. We vragen niet om persoonlijke gegevens als uw adres en telefoonnummer.

Uiteraard is de zoekmachine uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde reünisten, op het moment dat zij zijn ingelogd op de website. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw gegevens op het openbare internet belanden. Wij ambiëren een website voor reünisten waarop iedereen elkaar kan terugvinden om weer contact op te kunnen nemen.


Maar voor deze database hebben wij wel uw hulp nodig! 

Aangezien de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) enkele tijd geleden zijn aangescherpt, mogen wij enkel met uw actieve toestemming uw persoonsgegevens op de website voor reünisten delen. Om het nieuwe zoeksysteem accuraat te maken, dient iedere reünist zich opnieuw te registreren. Heeft u zich voor 15 mei 2019 op de website geregistreerd? Dan dient u zich opnieuw te registreren. Nadat uw gegevens door ons gecontroleerd zijn, kunt u inloggen op de website.

Wilt u ook vindbaar zijn voor uw jaargenoten of andere verbandsgenoten die u uit het oog verloren bent?  Klik dan op de onderstaande button en registreer uzelf op de website!

Als u op de knop toestemming geeft kunt u zich registreren, de gegevens worden dan eerst met ons gedeeld. Als wij u eenmaal toestemming hebben gegeven en erkent hebben als reünist. Kunt u inloggen, zo kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten en evenementen.

Als u op de knop ik geef toestemming drukt, maar schrijf mij nog niet in worden alleen de gegevens van u gecontroleerd als u zich later registreert. Let op: u heeft dan wel toestemming gegeven voor het delen van uw gegevens. Als u zich eenmaal geregistreerd heeft zullen uw gegevens na het controleren wel op de website gedeeld worden.

Als u geen toestemming geeft klikt u op de knop: Nee, ik geef geen toestemming hoeft u zichzelf ook niet te registreren. U hoeft niet bang te zijn dat er gegevens van u op de website terecht zullen komen!

U kunt op elk gewenst moment besluiten om uw gegevens weer van de website te laten verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar reunisten@veritas.nl<

Condomium Preservativum

Site Administratie 0 1508

Over minder dan drie weken is het eindelijk zo ver! Op zaterdag 27 juli proosten wij vanaf 16:00 met u in de Werkspoorkathedraal te Utrecht tijdens het 26e lustrum van het Collegium Studiosorum Veritas. Met trots kondigen wij de eerste act aan:

 

CONDOMIUM PRESERVATIVUM
De reünistendag, samen herinneringen ophalen en terug naar toen. Inmiddels zijn we allemaal oud en wijs, maar ergens diep van binnen is er nog zo veel dat ons bindt. Dit jaar gaan we met de reünistendag echt back to where it all begun. De heren van de mores en de stif hebben alle reünist-lichtingen opgetrommeld om nog één keer, samen met u, terug te gaan in de tijd. In een interactieve zang instructie lopen we door de liedjes en tradities die veritas rijk is. Van braskoning tot Wild Rover, weet u wat een aap op zee doet?

 

Nog geen kaartje? Als CSV reünist heeft u een mail ontvangen met een persoonlijke code en link met toegang tot de kaartverkoop. Een CSV reünist mag twee introducés meenemen. Voor slechts €5,- koopt u een kaartje!

 

Geen CSV reünist? U kunt zich registreren door een mail te sturen naar abactis@veritas.nl tegen een jaarlijkse bijdrage van €20,-

Het 26ste lustrum komt eraan!

Site Administratie 0 1532

Dit jaar viert C.S.Veritas haar 26ste Lustrum. Op zaterdag 27 juli bent u allen uitgenodigd voor de Reünistendag en de Reu-night van de Lustrumweek in de Werkspoorkathedraal en Central Studios. De kaartverkoop hiervoor is geopend! Heeft u nog geen e-mail ontvangen met informatie omtrent de kaartverkoop, maar wilt u wel graag een kaartje kopen? Dan kunt u contact opnemen met Floris Houtman door te mailen naar abactis@lustrumveritas.nl.

Om een ticket te kunnen kopen voor dit evenement dient u ingeschreven te staan als reünist bij Veritas. Als u dat nog niet bent, kunt u reünist-lid worden door hierover te mailen naar Laurien van Dorp (abactis@veritas.nl). Hierna zal Floris Houtman contact met u opnemen over de kaartverkoop van de Reünistendag en Reu-night.

Wij ontvangen u graag 27 juli!

Met vriendelijke groet, 
De Lustrumcommissie XXVI

1234