Actualiteiten
Site Administratie
/ Categorieën: Uncategorized

In Memoriam

Met grote verslagenheid hebben wij, het Bestuur van het 133ste verenigingsjaar van het Collegium Studiosorum Veritas, kennis genomen van het overlijden van Paul Classen, in leven lid van onze vereniging. Geheel onverwachts is Paul eergisteren op zijn reis tijdens een hike gevallen en verongelukt. Paul werd lid van Veritas in 2018.

Paul was een geliefd lid op C.S. Veritas. Hij was actief bij meerdere verbanden. Menig Veritijn kende hem als een sociale, grappige en vrolijke jongen.

Ten gevolge van deze verschrikkelijke gebeurtenis neemt de vereniging met onmiddellijke ingang vijf dagen rouw aan; Veritas zal tot en met vrijdag 3 juni gesloten zijn. Vanwege Tweede Pinksterdag zal de vereniging op dinsdag 7 juni om 16:00 haar deuren weer openen. Op de dag van de uitvaart is Veritas eveneens dicht. Donderdag 2 juni zal er voor iedereen die daar de behoefte toe voelt, vanaf 16:00 uur de mogelijkheid zijn tot samenkomst en condoleance op het Trefcentrum. Bloemlegging kan daarnaast de gehele week van 11:00 – 18:00. Hier kunt u ook herinneringen aan Paul opschrijven in een condoleanceboek of foto’s achterlaten.

We willen iedereen heel veel sterkte wensen in deze verdrietige tijd.

 

Paul Classen, 4 juni 1998 - 29 mei 2022

Vorig artikel Overlijdensbericht Gerard Oostvogel
Printen
664